Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

“Neće biti Republike Srpske ako se ne kaže – dosta!”

Must Read

Članica Glavnog odbora SDS Aleksandra Pandurević i savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Milan Tegeltija, iako članovi oporbe i vlasti ovaj put su ujedinjeni oko interesa Republike Srpske.

Tegeltija je objavio na svom Twiter nalogu da nije iznenađujuća odluka Ustavnog suda BiH o otimanju teritorija Republike Srpske, na što se nadovezala i zastupnica SDS-a Aleksandra Pandurević.

Ako nešto znači, Aleksandra i jasmo potpuni istomišljenici po ovim pitanjima. Nakon što nam uzmu zemlju, šume, vode i zrak, plan je da na kraju kažu “čujte Srbi, ni vaši životi ne pripadaju vama nego BiH, vi ste samo korisnici koliko vam dozvolimo”. Kako već rekoh, samo tako nastavite – napisao je Tegeltija.

Na ovo se nadovezala Aleksandra Pandurević, prvo potvrdivši da su istomišljenici po ovom pitanju, prenosi Srpskainfo.

Potpuni. Jer ovo je biti ili ne biti. Uzeli su rijeke, koncesije, poljoprivredno zemljište, zastavu, grb, himnu. Uzeli su i ono što čak ni Pady Ashdown nije. Neće biti ni vlasti ni opozicije, niti Republike Srpske ako se ne kaže da je dosta – navela je Pandurević.

Ustavni sud BiH utvrdio je da nisu u skladu s Ustavom BiH pojedine odredbe Zakona o šumama Republike Srpske, i to u dijelu u kojem se navodi da su šume vlasništvo Srpske./HMS/

- Advertisement -

13 COMMENTS

  1. Ma treba izići iz ovog Tamnog Vilajeta. I Srbi i Hrvati. Nama tamo nema mjesta. To je jadno, gladno, lažljivo, pohlepno I krije se iza prekrasne Islamske religije, koju su izopačili i preuredili na njima potreban način.

  2. Ne khontam, kakve veze ima vlasništvo nad šumama sa ustavom bih ?
    Ovo mi plaho liči na onu ex-yu priču- da svi porezi od Jadran turizma, ima da se deponiraju u Begišu…. pa je đava onda odnija šalu.

  3. Entitet Republika Srpska: ne znam što su joj sve “oteli”, ali znam što
    su, na primjer, Hrvatima uzeli: mnogima život a druge otjerali i raselili.
    Genocidno, zar ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -