Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Vjerovali ili ne: 17 Roma se vozilo u jednom automobilu

Must Read

Na posebnu ćud i način života, bez pravila, navikli smo kada su u pitanju pripadnici romske populacije u našoj zemlji. Ali događaj, čiji su protagonisti snimljeni u bugojanskoj ulici Šehitluci komotno se može smjestiti u rubriku – vjerovali ili ne.

Naime, zbog ugrožavanja sigurnosti prometa i sudionika u prometu bugojanski policajac je zaustavio vozilo marke „Ford“ u kojem se nalazilo čak sedamnaest pripadnika romske populacije – petoro odraslih i dvanaestero djece, među kojima i jedan manji psić.

Nakon što su načinili zapisnik, nastavak puta omogućen je za četvero putnika, dok je ostalima sugerirano da se do „odredišta“ odvezu redovnim autobusnim linijama. Naravno, policajce nisu poslušali i viđeni su kako hodaju i prose bugojanskim centralnim ulicama.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -