Nedjelja, 5 svibnja, 2024

RAMA: Ja sam katolik, žena mi je muslimanka, a dvoje djece pravoslavci

Must Read

Premijer Albanije Edi Rama je rekao da to što su Albanija i Afganistan većinski muslimanske zemlje nije imalo utjecaj na odluku Vlade o prihvatu izbjeglica.

“Ja sam katolik, moja žena je muslimanka, dvoje starije djece su pravoslavci”, rekao je albanski premijer Edi Rama, objašnjavajući da odluka o prihvatu izbjeglica iz Afganistana nije u vezi sa religijom.

“Ja sam katolik. Moja žena je muslimanka. Dvoje starije djece su pravoslavci. Naš najmlađi sin, ako to želi, može izabrati da bude hebrejske vjere. Ovdje je riječ o ljudima bez obzira na boju njihove kože, kulturu ili vjeru. Ako Europska unija i Sjedinjene Američke Države odluče povući svoju podršku afganistanskim izbjeglicama, mi to nećemo učiniti. Mi ćemo im pružiti utočište”, rekao je Rama./HMS/

- Advertisement -

16 COMMENTS

  1. Dobro moj Edi ,e sad i slijede sankcije sa svih strana samo što si Kršteni ,al činjenično to je jedino tvoje i naše Bogatstvo.. BOG i Hrvati!

  2. Edo, žoharu lažljivi, zar te je sramota reći da si musliman i da su ti djeca muslimani?! Ovi muslići što se uvlaće u američku guzu su mi najodvratniji.

  3. Albanci i kad se islamiziraju ostaju Albanci. Islamizirani Hrvati i Srbi postanu nešto drugo. Čak probali biti i istočni Goti (kad su se udvarali Hitleru) ali zasad završiše kao Bošnjaci. Jedinstven slučaj u svijetu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -