Subota, 27 travnja, 2024

Kako je odgovorio Komšić na pitanje ruskog ambasadora što o svemu misle Hrvati u BIH?

Must Read

Bošnjački član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić primio je  jučer ambasadora Ruske Federacije u Sarajevu Igora Kalabukhova.

Na sastanku je razgovarano o bilateralnim odnosima dvije države, regionalnim pitanjima i aktualnim političkim događanjima posebno o najnovijoj krizi postojanja BIH, otcjepljenju Srpske, hrvatskom pitanju itd.

Sugovornici su izrazili želju za unapređenjem bilateralnih odnosa, ali i naglasili važnost multilateralnog pristupa u regiji.

 Komšić je informirao  ambasadora Kalabukhova o stavovima SDA i DF-a u vezi s aktuelnim političkim odnosima u Bosni i Hercegovini te o očekivanjima tokom predsjedavanja.

Naravno, Komšić nije ruskog ambasadora informirao o stavu hrvatskog naroda u BIH. Nema za to ovlasti, a tome niti pojma.

Stoga je na eventualno pitanje ruskog ambasadora, je li to što on govori ujedno i stav hrvatskog naroda u BIH ova SDA-ova alkoholizirana otopina mogla samo šljegnuti ramenima.

- Advertisement -

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rera
Rera
2 years ago

Babun sarajevski

Ero
Ero
2 years ago

Nadrinovinari dobili svojih 5 minuta da pljuju na koga stignu. Komsic je za autora ovog nadriclanka institucija, a nadriclanak zasluzuje ocjenu “samo za upotrebu u wc-u”

Последний

Wer schlägt uns die Resolution zur lebendigen bosniakischen Srebrenica vor, während das tote kroatische Grabovica ignoriert wird?

Offiziell sind es Deutschland und Ruanda. Tatsächlich aber ist es die Bundesrepublik Deutschland, ein Land mit doppeltem Ziel in...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -