Četvrtak, 2 svibnja, 2024

ČAMPARA: Pozivam policijske strukture da podnose prijave o svakom počinjenom negiranju genocida

Must Read

Federalni ministar unutarnjih poslova pozdravio je odluku visokog predstavnika Valentina Inzka kojom su nametnute dopune Kaznenog zakona BiH u dijelu zabrane negiranja genocida.

Zahvaljujem se gospodinu Valentinu Inzko što je smogao snage i nametnuo dopune Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine te na taj način zabranio negiranje genocida. Vrijeđanje žrtava genocida i negiranje presuda međunarodnih sudova postalo je, nažalost, svakodnevnica u Bosni i Hercegovin – naveo je Čampara na Facebooku.

On kaže kako civilizacijska i povjesna odluka Inzka zasigurno će doprinijeti društvenom miru u Bosni i Hercegovini, ali i postaviti negatore genocida i promotore ratnih zločinaca u sferu u kojoj se odavno trebaju nalaziti, a to je sfera kaznenog zakonodavstva.

Pozivam policijske strukture da nadležnim organima podnose prijave o svakom počinjenom kaznenom djelu negiranje genocida, a pravosudne institucije da kazneno gone i presuđuju svakom pojedincu koji se ogriješi o nametnutne dopune Kaznenog zakona BiH – naveo je Čampara.

- Advertisement -

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -