Srijeda, 15 svibnja, 2024

73-godišnjak u Zagvozdu udario ženu krampom po glavi, objavljeni detalji prije sat vremena

Must Read

Policija jutros javlja da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je jučer u blizini Makarske napao ženu i oštrim predmetom je udario po glavi.

“Policijski službenici Postaje granične policije Imotski dovršili kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaj ubojstva i prijetnja.

Naime, istoga se sumnjiči da je jučer oko 09.30 sati u mjestu Rastovac, kod Zagvozda, prvo verbalno napao 60-godišnjakinju da bi joj potom ručnim alatom zadao udarac u glavu, a nakon čega je uputio prijetnje smrću 44-godišnjaku. Oštećenoj 60-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva i prijetnja, danas tijekom dana osumnjičeni 73-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku”, stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo ovu situaciju

Englezi su 4 putra Sjevernim Ircima nametnuli prvog čovjeka  u UK piramidi koji ih tamo "predstavlja". Englezi su nasilno izmjenili...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -