Četvrtak, 2 svibnja, 2024

PA BAŠ I NISTE: “Ujedinjeni protiv terorizma” osvanulo u Mostaru

Must Read

Navest ćemo nekoliko argumenata zašto “niste”:

  1. Na čelu izraelskog ministarstva vanjskih nije žena koja je izdavala putovnice članovima Al Qaede. U BIH je na čeku ministarstva vanjskih žena koja je rješavala BH putovnice međunarodnim teroristima. I vi ne činite ništa da se dotičnu smijeni.
  2. Na čelu izraelskog ministarstva nije Selmo, menadžer ratnih jama za Židove u okolicama Tel Aviva. U BIH je na čelu tog i takvog ministarstva stanoviti menadžer bugojanskih jama – Selmo. Nema akcije da isti ode.
  3. Predsjednik Izraela nikad ne bi mogao biti nekakav Šefik,  vojni suradnik terorista  i njihov ratni menadžer. U BIH je predsjednik Šefik, vojni suradnik terorista  i njihov ratni menadžer. On posve normalno hoda među vama.
  4. Predsjednik Izraela nikada nikada ne bi mogao biti poštovatelj Bin Ladena. U BIH je predsjednik države bio poštovatelj Bin Ladena. Njegov osobni poznavatelj i lik koji mu je dao putovnicu. Tom čovjeku ste pljeskali na Pologu u Širokom.
  5. Nemoguće je da Židovima Palestinsci nametnu Predsjednika koji se borio u jedinicama Hamasa  i pucao na Židove.. I to tri puta.  U Hrvata u BIH je predsednik treći put čovjek koji se borio rame uz rame i s Palestincima, borcima Hamasa i pucao na Hrvate. Na narod svog oca. On vas posve normalno terorizira već treći mandat i prijeti vam iz središta Hamas Citya u BIH.
  6. Nemoguće je da usred Tel Aviva bude ubijen židovski ministar Leutar i da ubojicu Hamas skrije a OSCE se zadere na Židove da se slučaj ni slučajno ne politizira. U Hrvata u BIH ubiju ministra usred Hamas-citya i pro-Hamas partija , Stranka terorističke akcije, skrije ubojicu. OSCE se zadere na Hrvate da se slučaj ne politizira. U vas Hrvata je to posve moguće.
  7. Nemoguće je da na čelu židovske nacionalne TV kuće sjedi suradnik teroriste Handala i da ga na to mjesto postavlja “židovski sociolog Slavo Kukić”: U Federaciji, na čelu nacionalne TV kuće koja pripada i vama Hrvatima, sjedi suradnik teroriste Handala, Džemal Šabić, koji je planirao i Handalovo nasilno puštanje iz zatvora. Na to mjesto postavio ga je Slavo Kukić. Hrvat. Vi Hrvati s tim uopće nemate problem. I dalje dopuštate da ta teroristička TV kuća u vašim kantonima pušta signal. Ne rušite odašiljače kuće na čijem je čelu presuđeni kriminalac i deklarirani podupiratelj međunarodnog teroriste.
  8. Nemoguće je da usred židovske države neki hamaslija puca 40 minuta po US ambasadi a da policija ne intervenira. U Federaciji BIH koja je i vaš  hrvatski entitet, u Hamas city-u pucao je terorist 40 minuta po US ambasadi bez da mu je itko dobacio da se sredi. Kamo li da ga je priveo. U vašem hrvatskom entitetu Federaciji to je posve moguće.
  9. Nemoguće je da palestinski lobi u izraelsku diplomaciju pošalje u NYC u doba napada na WTC međunarodnog teroristu s lažnim izraelskim identitetom koji će tamo pomagati napadače na WTC i da izraelski mediji pod palestinskom kontrolom tu informaciju kasnije skriju. U BIH se i to dogodilo. U BIH diplomaciju poslan je uz pomoć Stranke Terorističke Akcije međunarodni terorist Abu Meali, dakle baš u UN, u NYC, u doba napada na WTC, Pobjegao je iz USA nakon napada a njegova smrt u Egiptu nakon toga, najvjerojatnije je također lažirana. Vaši hrvatski prvaci i nakon toga koalirali su s jedinom terorističkom partijom na tlu Europe.

Tako da, cijenivši aktivizam poštovanih i vrijednih mostarskih aktivista, u najboljoj namjeri, doista,  treba dodati, da je poredba “malkice” narcisoidna dragi aktivisti. Malo ste se precijenili.

Niti jedan promil onog što ste vi kao narod a  i vaši političari sebi dozvolili u vlastitoj samokastraciji i poniženju, židovski narod i njihovi političari ne bi nikada.

Poredite se sa svemirom od sustava.

Pogotovo kad tu poredbu radite u gradu u kojem niste u stanju uloviti niti jednog crtača ustaških grafita. Ma koje on nacije bio. Krenimo dakle od terorista u vlastitim redovima. Raznoraznih “igrača iz mraka”.

Dakle ako ste protiv terorista izvolite unutar sebe, pronaći, našamarati i istrijebiti ostatke ostataka ustaške političke rustike.

Obožavatelja tog terorističkog  i kvislinškog hrvatsko-bošnjačkog pokreta koji nije terorizirao samo Hrvate i Bošnjake nego i mnoge druge narode Balkana.

Za početak obračun s njima, potpuno istrebljenje te ideje kao vrijednosti iz glave svakog Hrvata u BIH,  mogao bi biti početak ujedinjavanja s Izralecima, u borbi protiv terorizma.

Ovako ovaj plakat, u gradu prepunom U grafita, koji očito ne smetaju štovanim izraelofilcima jeste u neku ruku, zapravo u svaku ruku, čista blasfemija i izraz hejta prema Palestincima, posredno i prema cijelom muslimanskom svijetu a nikako stvarna ujedinjenost u borbi protiv terorizma.

Znamo da će te reći mah na ovaj tekst, i kako “Onaj Poskok oper sere jebo mu …” no logika je jasna:

Ako vam ne smetaju sve ove godine ti grafiti pokreta koji je ubijao Židove, a ne smetaju jer ih ne brišete, a one koji poviču “Za dom Spremni” ne šamarate, ako vam je u dubini ćiverice ili pak  guzice ucrtano to U i naprosto ne možete bez njega,  možda je vrijeme da razmislite o podršci Palestincima.

I oni i Ustaše imaju nešto zajedničko. Vole služiti stranim okupatorima svoje zemlje. I vole ubijati Židove. I baš vole ubijati Židove. I ništa ih ne ispunjava kao to.

 

Evo poruke i za Bošnjake i njihovu izraelofagiju:

Ukratko, i jedni i drugi. Karikature ste svijeta. Sredite se.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Pitali smo umjetnu inteligenciju što misli o radu Visokog predstavnika u BIH

Umjetna inteligencija je jedina do danas poznata inteligencija na Zapadu, koja ne skriva istinu i pravo zbori o dosadašnjim...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -