Petak, 3 svibnja, 2024

NAKON ŠTO MU JE URUČEN “KLJUČ GRADA” VUČIĆ: Sada i ja postajem dio Vrbasa i povijesti Banja Luke

Must Read

Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije je Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka uručio najveće gradsko priznanje “Ključ grada” s poveljom “Počasni građanin”.

Vučić se povodom dobivanja najvećeg gradskog priznanja “Ključ grada” s poveljom “Počasni građanin”, zahvalio na ovom velikom priznanju, pišu “Nezavisne novine”.

“Ovim priznanjem se zahvaljujem na njemu jer znam tko ga je sve osvajao. Sada i ja postajem dio Vrbasa, i velike povijesti grada Banjaluka. Čast je biti u društvu Petra Kočića, mnogobrojnih pisaca, pjesnika, sportista, umjetnika i ostalih. I ja sam danas postao Banjalučanin”, naglasio je Vučić.

Istaknuo je da je posebno ponosan da, iako su različitog mišljenja političke stranke u gradu Banjaluka, jednoglasno donijele odluku da on dobije ovo priznanje.

“Ovaj grad pokazuje svojom poviješću, raznolikošću i svim drugim stvarima koliko je velika. Banjaluka mora biti primjer drugima”, naveo je Vučić. Dodao je da svi mogu živjeti zajedno, raditi i graditi.

“Ovo sa zadovoljstvom prihvaćam kao Srbin jer mi je stalo da sve uradim za očuvanje srpskog jezika, kulture, povijesti i svega. Imat ćemo sve veću snagu, ekonomsku snagu i moć. Pomagat ćemo koliko god budemo mogli Republici Srpskoj”, kazao je Vučić./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -