Utorak, 28 svibnja, 2024

“Deblokirao” je NATO put, a sada radi na “povratku institucija države u ruke probosanskih snaga”

Must Read

Drugi bošnjački član Predsjedništva BiH Željko Komšić sumirao je rezultate svoje i vlasti svog DF-a, u razgovoru za svoj propagandni bilten portal Slobodna Bosna.

-Deblokirali smo NATO put BiH putem dostavljanja ANP-a. Osigurali smo jedan tvrd stav po pitanju Izbornog zakona, kao i na pitanjima Srebrenice, Mostara, Središnjeg izbornog povjerenstva i stava u vezi sa povratkom institucija države u ruke probosanskih snaga, kazao je uzurpator hrvatske pozicije u Predsjedništvu BiH.

Niti je Bruxellesu dostavljen ANP, niti je Komšić deblokirao Nato put, to znaju i ptice na grani. To da je njegova jedina misija služiti kao alatka bošnjačke politike u sprijačavanju bivših sunarodnjaka Hrvata da izaberu svog člana Predsjedništva BiH i izaslanike u federalni Dom naroda, te ih omogućiti da budu ravnopravni s Bošnjacima, i nije neka novina. I to Komšić radi ne što voli državu, jer da ju voli ne bi ju rušio, već zato što voli sebi. Na tom rušenju konstitutivnosti Hrvata on dobro profitira. I u svojim radikalnim protuhrvatskim istupima potvrđuje onu narodnu “poturica gori od Turčina”.

A ni njegov angažman na “povatku institucija države u ruke probosanskih snaga”, kroz ovladavanje bošnjačkih stranaka SIP-om i VTSV-om, nije ništa novo. I tu on svesrdno radi na urušavanju ustavnih temelja Bosne i Hercegovine, kao države triju ravnopravnih naroda, koju će Komšićeva silna ljubav na kraju ugušiti./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -