Nedjelja, 28 travnja, 2024

RASPUDIĆ: Čini mi se da se namjerno potencira ‘Za dom spremni’, mi smo protiv Pavelića i Tita

Must Read

Izjava Mostovog kandidata za gradonačelnika Zvonimira Troskota o pripadnicima HOS-a izazvala je veliku buru na desnici. Troskot se kasnije ispričao i pojasnio svoje izjave.

Cijelu situaciju komentirao je i saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić.

Raspudić je kratko za N1 komentirao kako mu se čini da je incident u Maslenici dogovoren između vladajućih kako bi se ta tema dovela u fokus predizborne kampanje.

“Vidimo sada u kampanju da se ponovno povlači pitanje ‘Za dom spremni’. Svaki put kad su izbori događaju se slične stvari. Izgleda kao da je dogovoreno između predsjednika i vladajućih”, rekao je Raspudić.

Novinara je zanimao stav Raspudića o HOS-u.

“Mi cijenimo sve naše ratne postrojbe.”, rekao je Raspudić. Za sastanak saborskih klubova o zabrani ustaških simbola rekao je: “Ne znam zašto nas nisu zvali na taj sastanak. Mi smo antitotalitarstička stranka, to znači da smo protiv Ante Pavelića i Josipa Broza Tita”.

“Moje općenito stajalište je protiv zabrana, represija uvijek dovodi do fetišiziranja simbola, zapravo ih samo ojačava./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

U MEĐUNARODNIM odnosima postoji jedno nepisano pravilo: uspjeti u dovođenju nekoga u zabludu, obmanjivanju ili podvaljivanju neistine jednako je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -