Nedjelja, 28 travnja, 2024

Liječnik lažirao Maradonin potpis

Must Read

Istraga o smrti Diega Armanda Maradone dokazala je da je njegov doktor Leopoldo Luque krivotvorio potpise na ključnoj medicinskoj dokumentaciji. Maradona je preminuo u studenom prošle godine i od onda neprekidno traje istraga svih okolnosti koje su dovele do njegove smrti.

Argentinski sud je dokazao da je Luque krivotvorio potpis slavnog Argentinca, kako bi dobio pristup njegovoj medicinskoj dokumentaciji.

-Pronašli smo tri krivotvorena komada papira jedan uz drugoga. Bilo je to nešto vrlo očito i jako nespretno. Stručnjaci su potvrdili naše sumnje, potpisi su lažirani – rekao je jedan od odvjetnika.

Luque je odmah nakon Maradonine smrti održao konferenciju za medije na kojoj se rasplakao i rekao kako je Maradonu trebalo tjerati da mu se pomogne i da je često odbijao terapiju, a sada je ponovno postao glavni lik u priči o Maradoninoj smrti.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hrvati su na izborima mogli izabrati trojicu iz dijaspore neovisnih o Plenkoviću. Mogli su nadzirati Vladu RH. Nisu to učinili. Stiže već sve na...

Ovako govori hrvatski predsjednik o plinovodu i američkim ucjenama. Jednostavno je. Hrvatska je već trebala poslati poruku SAD-u da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -