Četvrtak, 19 rujna, 2024

INZKO ZA AUSTRIJSKE MEDIJE GOVORI POSVE DRUGO: “Zatražio sam odlazak u mirovinu i novog Visokog predstavnika”

Vrlo

U nekoliko socijalnih austrijskih grupa  upravo  se pojavila informacija da je Inzko prije par minuta dao izjavu u glavnim austrijskim vijestima kako se povlači i kako je zatražio mirovinu te slanje novog šefa OHR-a

Ako je ovo gore točno, (još uvijek provjeravamo informaciju) Inzko jedno tvrdi kad se obraća Bošnjacima drugo za austrijske medije.

Namjerno kažemo da se u BIH obraća isključivo Bošnjacima, jer što se tiče BIH, on se Srbima i Hrvatima nikada nije niti obraćao niti ga je ikada zanimala sudbina i položaj tih naroda.

Sve je činio da udovolji bošnjačkoj politici. A to nije njegov posao.

Posao mu je prema Aneksu 10 moderirati Dayton po slovu i duhu Daytona.

I ne povlačiti nikakve bonske ovlasti koje se nigdje u Daytonu ne spominju niti ih je PIC smio nametnuti.

Pa ih se isto tako nitko u BIH nije ni dužan držati.

Dodikovim govorom u UN-u kada je pobrojao sve stvari koje je ovaj SDS/NSRZB/SDP/HSP kriminalac činio narodima i građanima BIH , Inzkova karijera definitivno je završila.

Ako EU pravosuđe bude dosljedno svojim zakonima ako bude poštivalo vladavinu prava, uskoro bismo ga mogli gledati na sličnim lokacijama na kojima se nalazi i Lijanović.

Mi naprosto ne vjerujemo da je ovaj čovjek tako silno i besplatno štitio Jerku Lijanovića i njegovo uzimanje milijuna maraka iz proračuna.I ne samo njega.

Upornom obranom SDA i bliskokoistočnih politika  Inzko je ili iz vlastite gluposti  ili pak vođen profitom, što je vjerojatnije, gurnuo Hrvate i Srbe ka Rusima a Lavrov je na tome poentirao.

Rusija danas tako ima uz sebe 2/3 ustavne konstitutivnosti u BIH , koja je dio međunarodnog prava, dok američki ambasador  ima SDA-ove tekbir antiLGTB povorke, Bakirove radikalne i netolerantne mladeži Sarajeva koja tek stasa.

Mladež je to koju  čak i radikalni Suljavi  naziva “balijama i ISIL-ovcima” na svojim tviter divljanjima.

Možda se zato i pojavila Njemačka, US partner,  kao rješenje koje bi moglo zaustaviti premoćni ruski utjecaj trenutno nad Daytonom.  Kako bi se smanjio utjecaj inače iznimno korektne vlade Rusije.Njemačka je sila koja je još u programu 2+2 i  koja mora  imati dobre odnose  i s US i s Rusima.

Ako su dakle  informacije iz Austrije točne onda bi to značilo da pred austrijskom javnošću  Inzko  nema snage priznati da ga smjenjuju, smatrajući da su BIH i Austrija dva odvojena svijeta i da nikad u Austriju neće doći ono što je govorio tu za Hayat, Avaz, FTV i Ljiljan.

U pravu je tu Što se medija tiče i medijskih sloboda, on je doista od BIH uspio napraviti tamni medijski vilajet. Kaljužu slobode misli i slobode tiska.

U EU iz BIH o nama ide samo ono što prođe kroz hairli filter SDA i Inzkove mašinerije.

Srbi su genocid, Hrvati su UZP, Bošnjaci su cvijeće.

Čak je ponovio propagandu bošnjačkih medija koji su pet dana pakovali Milanoviću kako je uvrijedio Bošnjake poručivši im da se operu i da smrde, ponovio je i laž da je u Saboru RH odbijena Raspudićeva inicijativa koje uopće nije niti bilo. Bio je i ostao potpuno naivni njihov čovjek. Ili potpuno lucidna plaćena politička prostituka.

Stoga Dodikov nastup ali i Čovićev pred UN-om jeste bio šok za sve one ambasadore imalo upoznate sa stanjem u BIH.

Oni “The World” su doista vjerovali da Inzko nešto radi. I da je to nešto pozitivno. Po prvi put su mogli čuti od šta se sve ovaj tapir diplomacije ogriješio,

Ostaje upitno čemu cijela predstava o “neodlasku” u BIH i podizanje prašine, teorije urote i divljanje po hairli medijima.

Čak je podigao Komšića i Džaferovića koji su već dali naznake da neće pristati na novog visokog predstavnika ma što god Vijeće sigurnosti odlučilo.

Logično je da se bošnjačkoj unitarističkoj mašineriji mašinovođa unitarizma omilio. Skoro kao sami Petritsch.

Premda je otužno da o tako važnoj stvari, kakva je smjena OHR šefa u ovom  europskom Guamu, odlučuje notorni Komšić koji ne predstavlja nikoga u BIH a kamo li treći i najvažniji stub BIH stabilnosti – Hrvate važno je da se i to dogodilo. To je iznimno važan detalj koji bi Hrvati u BIH morali znati iskoristiti kod pojašnjavanja kršenja međunarodnog prava na štetu našeg naroda, kada se bude u Beču pojašnjavalo tko to u BIH krši Dayton i međunarodnog pravo.

Ovih dana gledali smo uvaženu njemačku veleposlanicu kako se samoponižava pred Komšićem, pred tim abortusom demokracije, simbolom posljednjeg europskog majorizatora,  kvazipredsjednikom, ruglom i nitkovom i kako  jedna svjetska sila mora ići na noge progonitelju BH katolika, rušitelju EU mostova, mahalskom šovenu i alkoholičaru pojašnjavati mu koje su namjere Njemačke u cijeloj priči.

Treba li dodati da je Komšić jučer uputio  na FB božićnu čestitku koju niti jedan hrvatski medij kako u BIH tako niti u regionu nije prenio. Osim ako ju onaj bijednik Fra Mirza Majdandžić nije pročitao na misi.

A istu su lajkali preko 800 Bošnjaka. Niti jedan Srbin niti Hrvat.

Toliko o predjsedniku svih građana u BIH ili kako reče svojedobno Der Spiegel “o umjernom kandidatu koji je okrenut multietničkoj ideji BIH”.

Sve to opet govori u kojoj bijednoj poziciji su Hrvati u BIH.

Koji i ovaj put ne mogu novom visokom predstavniku u BIH postaviti nikakve uvjere. Naprosto zato što su voljom bošnjačke hegemonističke većine okupljene oko SDA, izbačeni iz ustavnog prava sudjelovanja u predsjedništvu. No novog visokog predstavnika mogu zaustaviti čak dva od tri člana predsjedništva. Oba su bošnjačka.

Na kraju se treba upitati, kao što je onaj nečovjek i arapskoturski lobist u BIH Wolfghang Petritsch prilikom odlaska iz BiH donio one gnjusne odluke protiv Hrvata i Srba u BIH,  može li se ocekivati da i ovaj idiot to ucini? Kolika je opasnost?

Druga stvar koja nas brine je da će Inzko iz BIH otići neosramoćen. Od većine građana BIH i većine naroda zaslužio je nečasno napuštanje naše zemlje. Javite nam ideje kako da ga otpratimo.

Idiota koji je odnose u BIH koji su danas tu, poredio prije par dana sa stanjem u Njemačkoj i Austriji nakon Holokausta. Mrtav hladan je to izjavio. Ne shvaćajući što je rekao.

On građanin Austrije. Zemlje koja je samo u Sarajevu organizirala ubojstvo 7000 Srba, 3000 Židova, 420 Hrvata i 400 Bošnjaka. Države zbog koje je 3300 Hrvata ostavilo kosti na Sutjesci.

Porediti tragediju Holokausta s bilo čim prije i poslije njega može samo potpuni idiot.

Mi u BIH znamo da je Inzko potpuni idiot. Već dugo. Konačno je to shvatio i cijeli svijet.

 

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -