Nedjelja, 28 travnja, 2024

Herceg i Gudeljević uputili apel građanima na poštivanje preporuka

Must Read

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg u petak je na sastanku s ministricom civilnih poslova u Vijeću ministara BiH Ankicom Gudeljević analizirao aktualno zdravstveno i epidemiološko stanje nastalo pojavom koronavirusa, te mogućnost još bliže zajedničke suradnje s ciljem poduzimanja potrebnih mjera radi sprječavanja širenja bolesti.

Herceg je podsjetio na provedene aktivnosti koje su počele već u veljači, te mjere koje je, nakon proglašenja stanja nesreće, donio županijski Stožer civilne zaštite, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Vlade HNŽ-a.

“U posljednje vrijeme epidemiološko stanje u našoj županiji je sve ozbiljnije, odnosno povećava se broj covid-pozitivnih osoba. Kad uzmemo u obzir nedavno započetu školsku godinu i dolazak hladnijih dana onda je razvidno kako su pred nama novi izazovi. Vjerujem u to kako ćemo, kao i do sada, na njih znati uspješno odgovoriti”, kazao je predsjednik Vlade.

Ministrica Gudeljević pohvalila je napore svih sudionika sustava borbe protiv koronavirusa u HNŽ-u izrazivši spremnost da, u sklopu mogućnosti i mjerodavnosti Ministarstva, pomogne rad županijskih tijela i institucija koja provode aktivnosti vezane za sprječavanje širenja covida-19.

Herceg i Gudeljević uputili su poziv svim građanima HNŽ-a da poštuju preporuke, mjere i zapovijedi mjerodavnih tijela, te su izrazili uvjerenje u to kako će zajedničkim naporima i snagama biti pobijeđena pandemija koronavirusa, stoji u priopćenju./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hezbollah granatirao pograničnu regiju Izraela

Hezbolah je objavio da je granatirao izraelsko naselje u pograničnoj regiji s desecima projektila "Katjuša". U priopćenju Hezbolaha navodi se...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -