Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

VELIKA TRAGEDIJA Kod Maslenice u sudaru poginule dvije curice, njihov otac i treća djevojčica su u bolnici

Must Read

Dvije sestre u dobi od 9 i 5 godina su poginule, a njihov otac i još jedna djevojčica zadobili su teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 18.30 sati dogodila na državnoj cesti D-54 između Maslenice i Zatona Obrovačkog, javlja Zadarski.hr.

Promet državnom cestom je obustavljen i odvija se obilazno, a na mjestu nesreće u tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika Denis Sokol.

Prema prvim informacijama, u prometnoj nesreći je došlo do sudara dva osobna vozila. U jednom su bili otac s troje djevojčica iz Gračaca koji su se vraćali s kupanja, a u drugom, zagrebačkih registarskih oznaka, vozač i suvozačica. Oni su u nesreći prošli bez ozljeda.

– Otac i djevojčica koji su sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći prebačeni su u našu bolnicu i nisu životno ugroženi. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede, ali su za sada stabilno, potvrdio nam je zamjenik ravnatelja OB Zadar dr. Edi Karuc.

Policija i državni odvjetnik još uvijek istražuju okolnosti tragičnog događaja, no neslužbene informacije govore da otac koji je vozio djecu najvjerojatnije nije skrivio nesreću. HRT pak javlja da su stradale curice bile u osobnom vozilu koje se sa sporedne ceste uključivalo na glavnu, a na njega je navodno naletjelo drugo vozilo.

Reporterska ekipa Slobodne Dalmacije pokušala je doći do mjesta nesreće, ali ih je zaustavila policija i preusmjerila na cestu prema Obrovcu do završetka očevida.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -