Subota, 4 svibnja, 2024

Otkrivena zastrašujuća sekta: Djevojčice su bile seksualno roblje, a sve je vodio 77-godišnji ‘Doktor’

Must Read

‘Nitko nije mogao biti siguran da ga neće uvući u sektu’, svjedočila je djevojčica, navodi policija, a pritom je mislila da se znala naći i poneka djevojka iz visokih društvenih krugova.

Talijanska policija u gradu Novari razotkrila je zastrašujuću psihosektu koja je djelovala u cijeloj Italiji više od 30 godina.

Kako javlja Radio Sarajevo, policiji je pomoglo svjedočanstvo jedne djevojčice koja je bila žrtva vođe sekte, 77-godišnjaka poznatog pod imenom Doktor.

Doktor je imao 26 suradnika, a svi su trenutačno pod istragom. U privlačenju mladih djevojaka sudjelovali su psihoterapeuti, vlasnici plesnih škola itd.

Navodno je Doktor bio tretiran kao božanstvo, što mu je omogućilo da seksualno zlostavlja mlade djevojke koje su bile u njegovoj sekti. Nekako ih je uspio odvojiti od njihovih obitelji, a u nekim je slučajevima uspio uvući i njihove roditelje.

“Nitko nije mogao biti siguran da ga neće uvući u sektu”, svjedočila je već spomenuta djevojčica, navela je policija, a pritom je mislila da se znala naći i poneka djevojka iz visokih društvenih krugova.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -