Nedjelja, 19 svibnja, 2024

FIZIČKI NASRNULI NA NJIH Mostar: Skupina ilegalnih migranata napala djecu

Must Read

U utorak oko 19 sati u mostarskom naselju Tekija došlo je do incidenta gdje je skupina migranata fizički nasrnula na mlađe osobe koje su se zatekle u parku u navedenom naselju.

Ne zna se što je dovelo do sukoba, a očevici govore kako su migranti u rukama imali drvene letve kojima su nasrnuli na djecu.

Odmah je alarmirana policija, te je u kratkom vremenu na mjesto događaja stiglo nekoliko policijskih patrola. Uhvaćene su tri osobe koje su dovedene u Policijsku postaju Mostar, a potom su provedeni do prihvatnog centra u Salakovcu.

Nije poznato je li u ovom incidentu na Tekiji bilo ozlijeđenih. U službenom izvješću MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije ovaj događaj nije zabilježen, iako su službenici Policijske uprave Mostar bili na intervenciji, te su uzeti podaci od migranata i njihove izjave, prenosi hercegovina.info.

 

Iz MUP-a HNŽ-a su demantirali navode hercegovina.info :

MUP HNŽ: Napad migranata na djecu u Mostaru nije se dogodio!

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -