Nedjelja, 5 svibnja, 2024

‘MOJ SIN JE BOŠNJAK, I TO ONAJ S DNA KACE!’ IBRIN OTAC ODGOVORIO KRITIČARIMA ‘Zarekao sam se da više ne demantiram napise o Zlatanu’

Must Read

Zlatan Ibrahimović odrastao je u Švedskoj, nogometno stasao u Malmöu pa preko Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a…, stekao svjetsko ime, ali nikad nije zaboravio svoje korijene. Potvrdio je to u razgovoru za Avaz Zlatanov otac Šefik Ibrahimović te opisao kako se u obitelji gleda na dvije domovine i vječne polemike ‘čiji je Ibra’.

“Moj Zlatan je Bošnjak jer sam i ja Bošnjak, i to onaj s dna kace”, izjavio je Šefik koji je rođen u Bijeljini.

“Zarekao sam se da više ne demantiram napise o Zlatanu! Sav ovaj materijal koji imam u mom stanu poslužit će i za snimanje filma. Puno sam uložio u Zlatana još dok je bio dijete. Bio sam strog, ali me on slušao cijelo vrijeme. Uz moju pomoć počeo je udarati  loptu s četiri godine i odmah se vidjelo da se razlikuje od druge djece jer je baratao loptom jako dobro. Svi su već tada govorili da će on biti uspješan nogometaš”, rekao je Šefik i opisao svoju ulogu u Zlatanovom nogometnom razvoju:

“Mislim da je moja uloga, posebno dok je bio dječak, i kasnije junior, bila veoma značajna u njegovom razvoju. Još se svakodnevno konzultiramo o svim važnim stvarima. Zlatan je na mene, ja sam visok 187, a on 193 centimetra”, zaključio je tata Ibrahimović.

Ibra se u 38. godini iz LA Galaxyja vratio u Milan, odigrao ove sezone 665 minuta i zabio tri gola, uz odličnu suradnju s preporođenim Antom Rebićem u vrhu napada. Međutim, ali nakon odlaska velikog prijatelja Zvone Bobana iz kluba i naprasnog prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, ponovno se glasno priča o njegovom vrlo brzom odlasku iz Milana.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -