Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Đoković Srbiji donirao milijun eura za respiratore

Must Read

Novak i Jelena će borbi protiv pandemije koronavirusa u Srbiji doprinijeti s milijun eura.

Novak Đoković nije želio zaostati za Rogerom Federerom kad je u pitanju dobrotvorstvo. Nakon što su Roger i Mirka najugroženijim obiteljima u Švicarskoj donirali milijun švicarskih franaka, Novak i Jelena će borbi protiv pandemije koronavirusa u Srbiji doprinijeti s milijun eura, dakle malo više od Federerovih.

– Donirat ćemo milijun eura za kupovinu respiratora i dodatne opreme. Učinit ćemo to preko mojeg strica Gorana koji ima mrežu kontakata s utjecajnim ljudima u Kini. Ići ćemo izravno preko proizvođača. Neke respiratore smo kupili u Njemačkoj. Bit će podijeljeni tamo gdje su najpotrebniji – izvijestio je Đoković novinare preko video konferencije iz španjolske Marbelle gdje se s obitelji nalazi na pripremama za nastavak sezone.

Srbija je u petak imala 457 zaraženih koronavirusom, a bilježi i osam preminulih od pandemije. Zato je Novak poručio sunarodnjacima:

– Ostanimo pozitivni, tako se gradi imunitet. To je najbolji obrambeni mehanizam protiv uljeza!

Novak Đoković prednjači među teniskim profesionalcima kad je u pitanju zarada od turnirskih nastupa. U karijeri je uprihodio 143,6 milijuna USD. Kad se uključe i sponzorstva i druge nagrade (ekshibicije), ukupna mu se zarada procjenjuje na oko 450 milijuna USD.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

NAVIJAČKE OSVETE NE PRESTAJU? Travnjak stadiona Rođeni uništen kiselinom bačenom iz drona

Nepoznate osobe su po neslužbenim informacijama sinoć dronom uništile teren na stadionu Rođeni, domu FK Velež, piše Sportsport.ba. Oštećenja su vidljiva,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -