Petak, 3 svibnja, 2024

Sarajevski Klix piše da su Livno i Tomislavgrad iz “njegove zemlje”. Nije to Klixu, tvoja zemlja…

Must Read

Pišući o porijeklu Milanovića i supruge mu, Klix, bošnjački nacionalistički medij za propagandu političkog džihada, horoskopa, sporta i povremenih Cenzura, recimo kad su krivotvorenja u Komšićevom uredu u pitanju,  napisao je kako su Milanović i supruga porijeklom iz Livna i Tomislavgrada porijeklom iz “naše zemlje”.

Hoće tako Klix  reći da su Livno i Tomislavgrad njihova zemlja.

Ako je nešto tvoje, tom nečemu tvom ne kršiš ljudska prava, ne namećeš mu volju, ne šalješ mu 50 inspekcija na jednu koju ćeš poslati u Kalesiju, Goražde i Maoču donju. U  svoju zemlju.

Dakle ne iseljavaš ga, ne pucaš od sreće na iseljavanja iz Livna, ne šalješ tamo kamere da rade drama priloge kako se samo Livno iseljava i ne sudiš mu prema posebnim rasističkim zakonima u kojima je za HVO jedna kazna a za ABIH druga. Livno potom, u kojem su Bošnjaci bili u HVO-u do kraja rata, ne nazivaš UZP-om. Navodiš ga kao primjer grada koji ruši tezu o UZP-u i nesuživotu, te namjeri Hrvata da istrijebe Bošnjake.

Livno i Tomislavgrad , dragi Klix nisu u tvojoj zemlji. Nisu ni turska ni bosanska kasaba. Nisu dio prostora džihada Šerifa Patkovića. Nit medijskog nit političkog prostora. Plaho im se šljivi za vas i vašu zemlju.

Livno i Tomislavgradu su naša zemlja. Ne tvoja.

U tvojoj zemlji ore se tekbiri i prijeti se nabijanjem na kolac hrvatskim predsjednicima. To je ono što ne smije izići na Klixu. Mi ništa nemamo s tom  Klix-zemljom.

Da bi nešto džihadistički portali, koji  cenzuriraju poteze džihad politika u Sarajevu mogli  nazivati “svojom zemljom” bio to klix, to cenzorsko smeće od portala , ili bilo koji drugi džihad portal, morali bi znati da svakom kutku te zamišljene “njihove zemlje” moraju pristupiti objektivno.

Ne režući informacije, ne pucajući u ljude ovisno o tome koje su nacije, krvi ili političke ideje.

Ne vodeći računa što će o tome reći Erdogan, Bakir il Komšićeva supruga.

Sve do tada, a to tada, je jaaako daleko, mi nismo i nećemo biti ista zemlja.

I ne pretjerujemo kada kažemo da su to džihad portali. Svi portali u BIH koji se boje objaviti informaciju da je 6 pripadnika Armije BIH sudjelovalo u napadu na WTC ili da je Džaferović sređivao putovnice džihadistima, bili su i jesu, džihad portali.

Lako je pljuckati po Hrvatima. Budi frajer, napiši nešto o ABIH, ševama, Alispahiću i Aidu. Ili recimo otvori pitanje tko je iz SDA sredio državljanstvo KSM-u. Znaš li uopće tko je KSM o “hrabri” klixu? Iz njihove zemlje.

Tekbir ti i svako dobro.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -