Petak, 3 svibnja, 2024

FUP OBAVLJA VJEŠTAČENJE: Njemački IT stručnjaci otključali telefon Lane Bijedić

Must Read

Njemački IT stručnjaci uspjeli su otključati mobitel Lane Bijedić, studentice iz Mostara koja je stradala u mjestu Studenci kod Ljubuškog, te se nalazi na vještačenju kod Federalne uprave policije, doznaje Radiosarajevo.ba.

Kako se neslužbeno saznaje, otključan telefon nalazi se od jučer u rukama forenzičara FUP-a na vještačenju, te će se nakon što se završi vještačenje informacije dostaviti Tužiteljstvu HNŽ.

FUP samo pomaže pri istrazi, te nije uključen u ovaj slučaj.

Podsjetimo, tijelo ubijene 19-godišnjakinje pronađeno je u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog, ispod vijadukta autoceste u nedjelju 6. listopada.

Obdukcijski nalaz pokazao je da je djevojka brutalno pretučena tvrdim i tupim predmetom, a potvrđeni su i tragovi davljenja, kao i to da je još bila živa kada ju je ubojica bacio u rijeku. Tijelo je u rijeci pronašao ribar.

Lanina majka Nina Bijedić, dekanica Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru, na bolovanju je i trenutno je u Beogradu./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -