Published On: Sri, stu 13th, 2019

KAKO JE ŽENA OPIČENA: Sunitu opet ispitivali, prijetila štakama…

Sunita Hindić (21), osumnjičena za ubojstvo poduzetnika Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kod Mostara, jučer je, pod jakom policijskom pratnjom, bila na redovitom, tjednom medicinskom pregledu u Kantonalnoj bolnici „Dr.Safet Mujić“ u Mostaru.

Hindić je, podsjetimo, stradala u bijegu na dan ubojstva, 4. listopada. Skočila je sa zida uz motel i slomila kosti stopala na obje noge.

Ona se, kako doznaje Dnevni avaz, uspješno oporavlja te su joj liječnici s jedne noge skinuli gips.

U srijedu su je iz pritvora doveli na dodatno ispitivanje u Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije. Nedavnom odlukom Županijskog suda u Mostaru pritvor joj je produžen za dva mjeseca.

foto: Dnevni avaz

Pred zgradom tužiteljstva nervozno je gestikulirala prema fotoreporterima i prijetila im štakom.

– Vjerujem u tužiteljstvo i sud. Neka svako odgovara za svoje postupke – rekao je nakon njenog uhićenja u listopadu njen otac Esad Hindić.

Novinari Avaza s Esadom su tada razgovarali nakon što je pokušao posjetiti kćer u pritvoru:

– Nisam bio u najboljim odnosima s njom, ali vjerujem u svaku riječ koju je izgovorila tijekom ispitivanja – istaknuo je.

Sunita je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem i da je slučajno opalio.

– Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali… Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom… Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio – ispričao je Esad./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare