Utorak, 30 travnja, 2024

NACIONALIZAM VRIJEDAN SVAKOG DIVLJENJA: Nakon regionalnog izdanja Radio Slobodne Europe Bošnjaci preuzeli i Deutsche Welle

Must Read

Bošnjački nacionalizam daleko je najbolje organiziran nacionalizam u Europi. Iako se objektivno radi o malenom narodu njihova dostignuća u modernoj borbi za svoj narod naprosto nadahnjuju. I trebala bi postati uzor mnogima. Hrvatima u BIH, Kataloncima, Baskima.

Oni doista mogu biti i trebaju biti uzor svakom nacionalizmu Europe.

Srbe i Hrvate natjerali su da se brane i pravdaju već koje desetljeće , da govore ” mi nismo to, mi smo dobri” dok oni polako preuzimaju ne samo medijske punktove na Balkanu nego i van njega.

Bez obzira na brojne  zločine počinjene na tlu Šeher Bosne, džihad borbu, potpuno očišćenih 20% BIH od Srba i Hrvata njihov imidž nevinih dokaz je da se radi o fascinantnom nacionalizmu u koji su uloženi nadljudski napori.

Možete li zamisliti da su vojnici RS-a ili HVO rušili WTC tornjeve a da svijet za to ne zna? Sad se zapitajte zašto svijet ne zna da su WTC tornjeve rušili bivši pripadnici naše Armije BIH. Zato što su Srbi i Hrvati naprosto smiješne nacije. Sa svojim užasno smiješnim nacionalizmima. Koji se bave sobom. Umjesto da se ugledaju na Bošnjake.

Dvije medijske najznačajnije kuće koje imaju svoja regionalna izdanja za Balkan su Radio Slobodna Europa i DW. RSE je odavno preuzet.

Nećete naći niti jedan članak na RSE u kojem se kao sugovornika poziva nekog iz BIH koji nije na liniji bošnjačkog nacionalizma. Program kao da uređuje radikalnija ispostava FTV-a. Isto je sada i sa Deutsche Welleom, balkansko izdanje.

SAD KAD IM SE DUŠKA KRVI NAPIJE: SDPBIH izučio fatihu nad mezarom simpatičnog i dobrog Delić čika Rasima, osuđenog ratnog zločinca…

Kako drugačije pojasniti da niti RSE nit DW  nikada nisu pokušali napraviti prilog o tome kako bošnjački nacionalisti, svake godine, javno i pompozno uza sve počasti rade obrede sjećanja na osuđenog zločinca Rasima Delića koji je uza sve svoje zločine bio i zapovjednik onima koji su rušili WTC 2001. I njihov trener koji ih je učio ratnim vještinama?

Kako pojasniti da je lik i djelo zločinca Blaža Kraljevića postalo pozitivno. I da je silovatelj čapljinskih Srpkinja postao dio pop  kuture , pozitivne pop kulture, samo zato jer je bošnjački nacionalizam tako jak na RSE i na DW da se šef Dretelja i fašist, i ustaša, preoblikovao u omiljenog ratnog junaka Željka Komšića, kojeg taj veličatelj tekbira, borac džihada, kako Patković već naziva borbu Armije BIH i štovatelj Blaža Kraljevića naziva dotičnog?

Dovoljno je pogledati izbor gostiju i komentatora na RSE i sve će vam biti jasno.

Zato je valjda jasno zašto RSE i DW jesu također stavljene u pogon stigmatizacije kompletnog ozemlja HercegBosne. Svega što je ona bila. I u svom lošem i dobrom dijelu.

Novinari RSE-a i DW-a su bošnjački nacionalisti koji lažu svijet. Oni jako dobro znaju da su puške HRHB-a nosili i Bošnjaci. Da HRHB ne traje 7 mjeseci 1993. Da ona nije samo Dretelj, Heliodrom i Ahmići niti se sastoji od samo 5 općina u kojima su dosuđeni zločinci. Oni znaju da je HRHB i 1992 i 1994 i 1995. Znaju da je HVO taj koji je deblokirao Bihać, znaju da je prvak HRHB-a Kreško Zubak najviđeniji US partner u poslijeratnoj BIH. Znaju za prihvatne centre, za tisuće onih Bošnjaka koji su liječeni u HB bolnicama i provedeni u Dalmaciju u Hotele.

Sve oni to znaju. I lažu.

Jer im može biti.

I jer hrvatski i srpski nacionalizmi ne čine ništa osim što postoje. I strvinare. Puštaju da ih najbolji nacionalizam Europe pomalo ubija.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

SVI ĆE NA CRNU LISTU: Umjesto u Sarajevu, zamislite, u Mostaru održan sastanak Uprava javnih poštanskih operatera u BiH

Predstavnici Uprava tri bh. javna poštanska operatera, HP Mostar, BH Pošte i Pošte Srpske provocirali su danas Michaela Murpheya...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -