Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Mesić zatrpan čestitkama povodom Dana Herceg Bosne

Must Read

Udruga “Samo istinito” iz Viteza, organizirala je ove godine povodom godišnjice Dana republike, slanje čestitki svim akterima koji su pomogli u osnivanju HRHB-a te radili na međunarodnom etabliranju iste.

Kako je od tadašnjeg hrvatskog vrha koji je redovno obilazio HercegBosnu i njene vojne postrojbe, naročito Tutiće, živ tek Stjepan Mesić, većina čestitki građana HRHB-a otišla je upravo na njegovu adresu.

“Poštovani g. Mesić, čestitamo vam Dan osnutka Hrvatske Republike HercegBosne. Iako ste danas na nekoj drugoj ideološkoj stranputici, naši građani pamte vašu ulogu u osnutku, razvoju, jačanju, naoružavanju i doprinosu obrani HRHB-a. Vaše govore i danas pamtimo i u srcu ih čuvamo. Neke i na video snimcima jer nisu svi mogli stati u srce. Premala su naša srca za vaše izraze ljubavi i podrške koje ste nam tada slali”.

Pravaška udruga Blaž Kraljević, iz Sarajeva, osudila je proslavu Dana HRHB tvrdeći da je to bio antimuslimanski i antihrvatski projekt, koji uopće u sebi nije imao demokratsku namjeru istrebljivanja Srba i proglašenje NDH do Drine.

Te ih je zanimao samo prostor do Neretve. Što smatraju skandaloznim.

Darko Metak Brkan l raskrinkavanje.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Predsjednica Gruzije uložila veto na zakon o ‘stranim agentima’

Predsjednica Gruzije, Salome Zurabišvili (Zourabichvili) je u subotu 18. maja uložila veto na zakon o "stranim agentima" kojim se...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -