Četvrtak, 2 svibnja, 2024

STIPE MIOČIĆ JE OPET SVJETSKI PRVAK! Kakva borba i kakav preokret hrvatskog borca! Cormier nokautiran u četvrtoj rundi

Must Read

Samo je nokaut spašavao Miočića i do njega je došao u četvrtoj rundi

Stipe Miočić novi je stari prvak UFC-a!!! Nakon što mu je Daniel Cormier oduzeo titulu prošle godine koja je bila u dugom vlasništvu američko- hrvatskog borca, Stipe mu je uzvratio u revanšu i opravdao titulu najboljeg borca svih vremena u UFC-u.

Kakva je to samo borba bila. Cormier je silovito krenuo i činilo se kako će svladati Miočića već u prvoj rundi kada ga je izmučio u parteru. No, preživio je to Stipe, a preživio je i drugu rundu u kojoj smo gledali otvorenu borbu i serije udaraa s obje strane. I u ovoj rundi je Cormier bio bolji, a u posljednjim trenucima je gotovo nokautirao Stipu.

 

Cormier je bio bolji i u trećoj rundi i bilo je jasno da samo nokaut spašava Stipu Miočića u posljednjoj četvrtoj rundi. Promijenio je Miočić taktiku i počeo udarati Cormiera u tijelo, a to se pokazalo kao pun pogodak. Nakon nekoliko udaraca u tijelo Cormier je posustao, a Miočić ga je dokrajčio udarcima u glavu.

Nakon što je u prošlosti tri puta obranio naslov u teškog kategoriji, on je sada ponovno u vlasništvu Stipe Miočića i sa sigurnošću se može reći kako je borac hrvatskih korjena najveći u povijesti ovog sporta.

Dnevnik.ba/ T.R.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Pitali smo umjetnu inteligenciju što misli o radu Visokog predstavnika u BIH

Umjetna inteligencija je jedina do danas poznata inteligencija na Zapadu, koja ne skriva istinu i pravo zbori o dosadašnjim...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -