Nedjelja, 28 travnja, 2024

Košarkaš Crvene Zvezde Ognjen Kuzmić teško ozlijeđen u nesreći kod Banje Luke

Must Read
Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić doživio je tešku ozljedu u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banja Luka-Prijedor u Ramićima.

KK Crvena zvezda mts odmah nakon nesreće izdali su priopćenje za javnost u kojem su istakli da je njihov košarkaš zadobio teške ozljede glave i grudnog koša.

Prilikom nesreće, Ognjen je doživio teške ozljede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti ozljeda u tijeku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd, navode iz kluba.

Također, dodali su da će klub u narednom periodu blagovremeno informirati javnost poštujući privatnost Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije.

Podsjećamo, ukupno četiri osobe su ozlijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Ramićima, na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor, prenosi jabuka.tv

Kuzmić je ozlijeđen kada su se sudarili automobili “Porsche” i “BMW “. Neslužbeno, reprezentativac Srbije se nalazio u “Porscheu”.

Osim Kuzmića teško je ozlijeđen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je također bio u Porscheu. U BMW-u su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše ozljede, rekao je izvor Srpskainfo.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

U MEĐUNARODNIM odnosima postoji jedno nepisano pravilo: uspjeti u dovođenju nekoga u zabludu, obmanjivanju ili podvaljivanju neistine jednako je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -