Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Uskoro presuda Nuši Bunić. Zaklala je dečka pa tvrdila da ju je silovao

Must Read

U Varaždinu će danas biti izrečena presuda Nuši Bunić, djevojci koja je ubila bivšeg dečka. Čitanje presude očekuje se u 13 sati.

Suđenje joj je počelo još početkom prošle godine.

12:35 Roditelji ubijenog prije izricanja presude su izjavili: “Ne znamo što da očekujemo od presude, nakon svega što nam rade dvije godine”.

Optužena je da je 15. lipnja 2017. u Varaždinu, na livadi u predjelu Pri beli kipi pored Drave, nožem ubola 30-godišnjeg Nikolu Tureka u lijevu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju, a potom pobjegla s mjesta događaja.

Turek je uslijed nanesene ozljede počeo obilno krvariti, pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar. Dva dana kasnije preminuo je u Općoj bolnici Varaždin.

 

Rekla da ju je pokušao silovati

Nuša Bunić je nakon ubojstva policiji ispričala da ju je Turek pokušao silovati te da ga je ubola u samoobrani.

Nuša i Nikola su izmjenjivali SMS poruke i našli se na mjestu zločina, gdje je pronađen nož s tragovima krvi, a pored noža ženske hlače plave boje s tragovima krvi i jedan crni grudnjak.

Na osobnom automobilu pronađeni su tragovi otisaka papilarnih linija na staklu prednjih desnih vrata vozila, za koje je vještačenjem utvrđeno da pripadaju Nuši Bunić. U automobilu je pronađena i jedna ženska torbica u kojoj se nalazilo više predmeta, između ostalog i tokica za nož crne boje te sunčane naočale s kojih je izuzet otisak prsta za koji je DNK analizom utvrđeno da pripadaju Nuši Bunić, pisao je lani Regionalni.

U kraju se, pisao je ovaj medij tada, znalo da su Nuša i Nikola prekinuli ljubavnu vezu godinu i pol prije zločina, a ona je za drugog bivšeg dečka rekla: “Odvela bih ga na Dravu, zavezala u kućicu, tamo bih ga spikala, mučila, iživljavala se, rekla bih poslije da me je pri tom on pokušao silovati, nakon svega bih se napravila mutava i to bi tako prošlo.”

Nakon što se doznalo za ubojstvo, zajednička prijateljica poslala je poruku dečku s kojim je Nuša bila nakon Nikole: “Točno je napravila onak’ kak’ smo se mi spominale. Još sam u šoku i nemrem vjerovati. Spominale smo se kak’ je lakše s nožem nekog napasti jer je teže doći do pištolja, a i glasniji je… Ja sam mislila da je to razgovor bil, al eto, očito nije.”

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -