Ponedjeljak, 30 rujna, 2024

TROSTRUKO UBOJSTVO INFORMACIJA: Policija traži pomoć građana u potrazi za odbjeglom Federalnom TV

Vrlo

Policijska uprava Konjic potražuje Federalnu TV zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prikrivanja  “ubojstva” i skrivanja opasnih informacija od građana te  moli građane da, ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama o odbjeglom FTV-u, da obavijeste najbližu policijsku stanicu, priopćeno je na internetskim stranicama MUP-a HNK-a.

Iz policije upozoravaju da se radi o veoma opasnoj instituciji, od ranije osuđivanom višestrukom skrivatelju ubojica, naoružanom brdom lažnih informacija te mržnjom prema 2/3 naroda  u BIH.

U Policiji su uvjerili građane da ova odbjegla TV štiti odred El Mudžahid te dvije trećine naroda naziva neprijateljima BIH, šireći fašizam, diskriminaciju i mržnju, dok one koji veličaju El Mudžahid ili tuku srebreničke majke po glavi, nazivaju probosanskim strankama. Policija je objavila i dossier odbjegle TV kuće u kojem stoji da je u više navrata javno veličala godišnjicu smrti osuđenog šefa El Mudžahida Rasima Delića.

Federalna TV je visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, posljednji put viđena u tamnoplavoj jakni, svijetlim samtnim hlačama, smeđoj pletenoj kapi, te je nosila dioptrijske naočale, stoji u priopćenju.

Edin Gačić l Mup HNK

*ovaj tekst je konceptualni umjetnički uradak
- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Psihoterapija: Ključ za zdravije društvo

Na Međunarodni dan psihoterapije, važno je podsjetiti se na ključnu ulogu psihološke podrške i terapijskog procesa u našim životima,...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -