Srijeda, 23 listopada, 2024

SIP DODJELIO MANDATE Boris Krešić iz Komšićeva DF-a u Klubu Hrvata Doma naroda

Vrlo

Središnje izborno povjerenstvo BiH utvrdilo je danas rezultate posrednih izbora i dodijelila mandate izaslanicima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH iz Tuzlanske i Zapadnohercegovačke županije.

Iz Tuzlanske županije mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH dodijeljeni su Fahrudinu Skopljaku, Senadu Aliću i Dževadu Hadžiću iz reda Bošnjaka, Borisu Krešiću (DF) iz reda Hrvata, Slađanu Iliću i Žarku Vujoviću iz reda Srba te Mireli Trepanić i Sandri Imširević iz reda ostalih.

Kada je u pitanju Zapadnohercegovačka županija, mandati u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH su dodjeljeni Mariji Iličić, Zdravku Bešiću i Tomislavu Mandiću iz reda Hrvata.

Odluke o utvrđivanju rezultata posrednih izbora i dodjeli mandata izaslanicima u Domu naroda Parlamenta FBiH iz ovih županija danas će biti dostupne javnosti, saopćeno je iz Ureda za informiranje Centralne izborne komisije BiH./HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -