Petak, 18 listopada, 2024

KOJI POVRIJEĐEN EGO: Komšić preko savjetnika traži ponovno gostovanje kod Stankovića

Vrlo

Nakon što su Komšićevi medijski radnici razotkrili da iza Ace Stankovića i HRT-a stroji fašistički Poskok kako nas jučer slikovito opisa Drago Pilsel,  na HRT je stigao mail Niheta Hebibovića u kojem medijski savjetnik traži od uredništva HRT-a da ponove gostovanje Željka Komšića ali ovaj put sa dogovorenim pitanjima, kako je bilo i planirano.

 

Pismo prenosimo  u cjelosti:

 

“Poštovani”,
nakon nedjeljnog skandaloznobrutalnog, fašističkog napada, na g. Komšića, očito  je da je vaša emisija kao i cijeli HRT okupiran od strane Poskoka i Čovićevih megafona koje ste čak ugostili u emisiji.

Pitanja koja su pitali su neopravdana i jasno je da se radi o sabotaži Čovićevih medijskih megafona koji su se na neki način uspjeli infiltrirati na HRT, što nam daje sumnju da sumnjamo da ste korumpirani kao i oni.

Iako smo u pripremi emisije dogovorili da neće biti pitanja koja izlaze iz nadležnosti g. Komšića, vi ste uradili upravo to.

Pitali ste Komšića da tumači Ustav, kao da je on ustavni stručnjak, potom ste ga cijelo vrijeme emisije tjerali da se izjasni kao Hrvat, iako je pobijedio na građanskom principu.

Ako ste htjeli imati nacionalistu u studiju mogli ste pozvati g.Džaferovića. On je pobjedio na etničkoj logici a g.Komšić na građanskoj.

Uopće ga ništa niste pitali o Draganu Čoviću i iznevjerili ste obećanje da ćete spomenuti kako je spasio trudnicu u autu koja se porađala, i tako postao kum.

Apelujem da se izvinete vašim gledaocima i ponovite gostovanje s pitanjima kakva dolikuju jednom predsjedniku države.

Objavu plakata iz Tuzle, i  ispade Komšićevog savjetnika, koje ste obećali da nećete spominjati, nećemo vam nikada halaliti. Aferim na danoj riječi!

Ne mogu da ne budem grub. Ljut sam na vas.

Jebo vam islam mater, treba vam vehabije poslati na obalu, i prijetiti slomom peškir turizma!

Savjetnik 

Napomena: Iako su nas s HRT-a zamolili da ne objavljujemo ovaj mail mi smo morali objaviti tekst.

 Tekst je aktivistička satira
- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Helez zaustavio smjenu Zorana Galića na sjednici Vijeća ministara BiH. Motiv nepoznat…

Na jučerašnjoj sjednici Vijeća ministara BiH, raspravljalo se o razrješenju Zorana Galića s dužnosti zamjenika ravnatelja SIPA-e, no odluka...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -