Subota, 4 svibnja, 2024

Vlak iskočio iz tračnica na relaciji Doboj – Banja Luka; strojovođa ozlijeđen

Must Read

Strojovođa putničkog vlaka “Željeznica Republike Srpske” ozlijeđen je kada je uslijed snježnog nanosa i odrona došlo do iskakanja lokomotive i jednih putničkog vagona iz šina na dijelu pruge između staničnih mjesta Šnjegotina i Jošavka, priopćeno je iz “Željeznica Republike Srpske”.

Strojovođa je zadobio ozljede glave i lica i vozilom hitne pomoći prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je operiran , dok se jedna putnica iz vlaka požalila na nelagodu.

Putnički vlak, koji je prometovao na relaciji Doboj-Banjaluka, naletio je na veliki snježni nanos i odron na pruzi sinoć u 21.11 sati.

Na mjesto događaja  odmah su izišli pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, Komisija za izvanredne događaje “Željeznica Republike Srpske”, kao i drugi nadležni.

Sve stručne ekipe “Željeznica Republike Srpske” su na terenu i intenzivno rade na uklanjanju odrona čija je količina preko 50 kubika.

Dok traju radovi na uspostavljanju željezničkog prometa, “Željeznice Republike Srpske” su organizirale prijevoz za sve putnike./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -