Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Obitelj razmišlja prijaviti nestanak Davora Dragičevića

Must Read

Davor Dragičević je predvodio prosvjede u nedjelju u središtu Banje Luke, ali nakon toga mu se gubi svaki trag.

Razmišljamo prijaviti nestanak Davora Dragičevića, rekao je u telefonskom razgovoru za agenciju Patria jedan od članova njegove obitelji, nakon što se više od 24 sata gubiti svaki Davorov trag.

Policijska uprava Banja Luka izdala je u ponedjeljak priopćenje u kojem stoji da je raspisana potraga za Davorom Dragičevićem i još četiri osobe, ali od tada nije poznato više informacija o Dragičeviću.

Grupa „Pravda za Davida“, koja okuplja tisuće građana iz Banje Luke i regije skoro godinu traži da vlasti otkriju tko je ubio 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića u ožujku 2018. godine, optužujući policijski i politički vrh Republike Srpske za umiješanost u prikrivanje zločina. Grupu predvodi otac ubijenog mladića Davor Dragičević, njegova majka Suzana, kao i njihovi prijatelji.

Banjalučka policija privela je više članova grupe „Pravda za Davida“, kao i članove opozicije tijekom prosvjeda prošlog tjedna, dok su sva buduća javna okupljanja grupe zabranjena.

Davor Dragičević je predvodio prosvjede u nedjelju u središtu Banje Luke, ali nakon toga mu se gubi svaki trag, piše NAP.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

EUROPA JE POSVE PUKLA: U Švicarskoj se održavaju mirovni pregovori o Ukrajini bez Rusa

Švicarska vlada je danas rekla da u ovoj fazi Rusija nije među 160 izaslanstava pozvanih na mirovne pregovore o...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -