Published On: Uto, sij. 1st, 2019

Obitelj razmišlja prijaviti nestanak Davora Dragičevića

Davor Dragičević je predvodio prosvjede u nedjelju u središtu Banje Luke, ali nakon toga mu se gubi svaki trag.

Razmišljamo prijaviti nestanak Davora Dragičevića, rekao je u telefonskom razgovoru za agenciju Patria jedan od članova njegove obitelji, nakon što se više od 24 sata gubiti svaki Davorov trag.

Policijska uprava Banja Luka izdala je u ponedjeljak priopćenje u kojem stoji da je raspisana potraga za Davorom Dragičevićem i još četiri osobe, ali od tada nije poznato više informacija o Dragičeviću.

Grupa „Pravda za Davida“, koja okuplja tisuće građana iz Banje Luke i regije skoro godinu traži da vlasti otkriju tko je ubio 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića u ožujku 2018. godine, optužujući policijski i politički vrh Republike Srpske za umiješanost u prikrivanje zločina. Grupu predvodi otac ubijenog mladića Davor Dragičević, njegova majka Suzana, kao i njihovi prijatelji.

Banjalučka policija privela je više članova grupe „Pravda za Davida“, kao i članove opozicije tijekom prosvjeda prošlog tjedna, dok su sva buduća javna okupljanja grupe zabranjena.

Davor Dragičević je predvodio prosvjede u nedjelju u središtu Banje Luke, ali nakon toga mu se gubi svaki trag, piše NAP.