Nedjelja, 5 svibnja, 2024

PARE, PARE, SAMO PARE: Večeras ne vrijedi sitno, samo 500 eura i više

Must Read

zukorlic-mGlavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić sredinom ožujka boravio je u Luxembourgu, gdje se susreo s tamošnjim Bošnjacima, od kojih je tražio donacije za kulturni centar Bošnjaka u Petnjici u općini Berane.

 

Cijeli skup bio je posvećen popisu stanovništva u BiH u okviru kampanje “Bitno je biti Bošnjak”.“Večeras ne vrijedi sitno … Nadam se da ste me razumjeli. Nema ono 20,50, 100 eura … To nema, nego ćemo od 500 pa naviše. Ispod 500 mogu studenti, učenici i nezaposleni. Tko je prvi za 5.000 da ovi drugi vide da takvi postoje “, upitao je Zukorlić vidno zadovoljan što je u publici bilo donatora koji su ponudili 5.000 i 10.000 eura. “Onaj ko se predomisli, može vratiti na 5.000. Silazimo na 1.000 eura, ovdje će biti gužva, ako Bog da. Hiljadu može i tko ne može “, dodao je Zukorlić.

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji kazao je na ovom skupu kako će 500 eura davati oni koji su mislili da neće dati ništa. “… Brzo se i jako osevapiš. pročistiš dušu, obitelj, zdravlje … Sve te krene, u poslu , prometu, svugdje … “, kazao je muftija Zukorlić na skupu u Luksemburgu. Navodno, do kraju večeri je sakupljeno ukupno 77 tisuća eura. 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -