Nedjelja, 28 travnja, 2024

Luka Modrić muškarac godine

Must Read

On je stvarno muškarac godine i mislim da će biti i Zlatna lopta. Ne vidim koji se drugi igrač može približiti Luki. Mnogi se nadaju nagradi, ali Zlatna lopta ima samo jedno ime: Luka Modrić, kaže Predrag Mijatović.

Luka Modrić dodao je još jednu nagradu svojoj bogatoj kolekciji!

Modrić je bio među dobitnicima u izboru GQ magazina za Muškarca godine. Hrvatski kapetan i veznjak Real Madrida je proglašen sportašem godine, a na gala večeri u Westin Palace hotelu u Madridu bio je u elegantnom tamnom odijelu, dok je zablistala i njegova supruga Vanja u dugoj srebrno-crnoj haljini.

Nagrada je ovo Luki za fantastičnu 2018. godinu u kojoj je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a prije toga je s Real Madridom osvojio svoj četvrti naslov Lige prvaka.

Modrić je u Rusiji proglašen najboljim igračem natjecanja, nakon toga je slavio u Fifinom i Uefinom izboru nogometaša sezone, a kruna godine za pamćenje mogla bi biti Zlatna lopta. France Football svoju prestižnu nagradu dodjeljuje 3. prosinca, a Modrić je jedan od najvećih favorita.

– Imao je sjajnu godinu. On je stvarno muškarac godine i mislim da će biti i Zlatna lopta. Ne vidim koji se drugi igrač može približiti Luki. Mnogi si prisvajaju nagradu, ali Zlatna lopta ima samo jedno ime: Luka Modrić – rekao je Predrag Mijatović nakon što je Luka primio nagradu.

Magazinu GQ (Gentlemen’s Quarterly) sjedište je u New Yorku, a fokusiran je na mušku modu, sport, fitness, prehranu, seks, putovanja i tehnologiju.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Željezničar nakon poraza od Posušja panično lovi opstanak

Nogometaši Željezničara osvojili su važne bodove u borbi za opstanak svladavši ekipu GOŠK-a u Gabeli s 2:1, u 29....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -