Utorak, 30 travnja, 2024

Ubila se zbog rođendanskog poklona sinu!

Must Read

BEOGRAD – Sandra J. (29), koja je u ponedjeljak isjekla vene, a zatim skočila s dimnjaka toplane u Rakovici, ubila se zbog toga što sa bivšim suprugom nije mogla da se dogovori oko poklona za rođendan trogodišnjeg sina, saznaje Kurir!
– Sandra J. i njen muž su se razišli, a dijete je, prema dogovoru, nekoliko dana provodilo kod majke, a nekoliko kod oca. Kad je trebalo da proslave dječakov treći rođendan, sastali su se da se dogovore koji poklon da mu kupe i kako organizirati proslavu – kaže izvor Kurira iz istrage. Međutim, Sandra J. i njezin bivši suprug nisu uspjeli da se dogovore, već su se žestoko posvađali.
– Na kraju nisu ni napravili planove za organizaciju rođendana! To je Sandru mnogo pogodilo i povrijedilo. I ranije je patila zbog rastanka od muža i često je bila tužna. Nažalost, svađa sa suprugom i njihovo neslaganje s poklonom i žurkom iznenađenja za dječaka bili su kap koja je prelila čašu – kaže ovaj sugovornik.
Sandra se u stanju potpunog rastrojstva vratila u svoj ​​stan. 
– Pokušala je da izreže vene na rukama. Međutim, rane su joj bile površinske, ali je ona bila istrajna u namjeri da se ubije! Potresena, otišla je do toplane u Rakovici. Preskočila je ogradu i popela se na dimnjak, a onda skočila – kaže izvor Kurira.
Tijelo Sandre J. u lokvi krvi našao je u ponedjeljak oko šest sati ujutro čuvar toplane, koji je odmah pozvao policiju.

Psiholog: Očigledno je bila u depresiji

Psiholog Aleksandra Janković kaže da povod za samoubojstvo Sandre J. zvuči kao krajnje banalna stvar, ali je očigledno da je djevojka duže bila u depresiji i da je imala ozbiljne probleme koje nije prevazišla.
– Sve se u njezinom životu desilo u vrlo kratkom razdoblju – udaja, dijete, pa razvod. To što je razvedena izazvalo je u njoj strah kako će se snaći kao samohrana majka. Problemi su se nagomilavali, a to što se sa suprugom nije dogovorila oko dječjeg poklona bilo je okidač. Očigledno je da je imala jasnu namjeru da se ubije i bila je uporna u tome – kaže Jankovićeva za Kurir.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PIRAMIDE KOJE SPAJAJU: Može li hiljaduvjekovna bosanska socdemokracija sekularizirati mladi muslimanski Egipat?

Predsjedavajući i bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović razgovarao je s velikim imamom Al-Azhara Ahmed Mohamed El-Tayebom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -