Nedjelja, 28 travnja, 2024

OVO SE NEĆE SVIDJETI NEKIMA U SARAJEVU: Čović posjetio Veterane HRHB Mostar

Must Read

HVO Vojnik SoldierHrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović u pratnji predsjednika Vlade HNŽ-a dr. Nevenka Hercega, gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića i predsjednika GO HDZ-a BiH Mostar Damira Džebe, posjetio je danas nove prostorije Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB Mostar.

Prilikom posjete izaslanstvo je razgovaralo sa vodstvom udruge, gdje su iskazana promišljanja za buduće aktivnosti i projekte.

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, uz pohvalu za realizirane aktivnosti, te komunikaciju koja je uspostavljena, kazao je da će svaki budući projekt i ideja koja dođe od Udruge bit realizirana.

-Zovite kad god trebate, što se mene tiče, ja uvijek nađem načina odazvati se. Organizirajmo se, tako da pošaljemo jednu poruku svima, posebno onima koji imaju svoje drugačije planove, ali i svima nama, nema više cjepanja, ja mislim da je to vrijeme prošlo, naglasio je Čović.

Osvrnuvši se na planove u Udruzi, svi nazočni su uputili podršku Čoviću za reizbor na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Neonacistička austrijska mržnja prema Srbima drži slučajeve zločina Al Qaede nad Hrvatima u ladicama. Evo zašto…

Nisu to Sri htjeli niti planirali, ali sudbina povijesti je htjela da Austrija koja je počela Prvi Svjetski rat...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -