Published On: Uto, ruj 25th, 2018

OVO SE NEĆE SVIDJETI NEKIMA U SARAJEVU: Čović posjetio Veterane HRHB Mostar

HVO Vojnik SoldierHrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović u pratnji predsjednika Vlade HNŽ-a dr. Nevenka Hercega, gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića i predsjednika GO HDZ-a BiH Mostar Damira Džebe, posjetio je danas nove prostorije Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB Mostar.

Prilikom posjete izaslanstvo je razgovaralo sa vodstvom udruge, gdje su iskazana promišljanja za buduće aktivnosti i projekte.

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, uz pohvalu za realizirane aktivnosti, te komunikaciju koja je uspostavljena, kazao je da će svaki budući projekt i ideja koja dođe od Udruge bit realizirana.

-Zovite kad god trebate, što se mene tiče, ja uvijek nađem načina odazvati se. Organizirajmo se, tako da pošaljemo jednu poruku svima, posebno onima koji imaju svoje drugačije planove, ali i svima nama, nema više cjepanja, ja mislim da je to vrijeme prošlo, naglasio je Čović.

Osvrnuvši se na planove u Udruzi, svi nazočni su uputili podršku Čoviću za reizbor na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare