Nedjelja, 28 travnja, 2024

Starac koji je zaklao susjedu u Rijeci ostaje u zatvoru, otkriven motiv ubojstva

Must Read

DŽEMAL Merdanović (72), osumnjičen za ubojstvo nožem 55-godišnje Milke Grivičić na Zametu u Rijeci u utorak, zadržan je u istražnom zatvoru odlukom suca istrage Vlade Bosnera u četvrtak.

Sedamdesetdvogodišnji Merdanović, osumnjičen da je u utorak poslijepodne nožem ubio Milku Grivičić (55) na prilaznom putu ispred svoje i kuće žrtve na Gornjem Zametu, smješten je danas do daljnjeg u riječki zatvor.

Merdanović u istražnom zatvoru ostaje temeljem prijedloga Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci radi sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjivog djela.

Tereti se za ubojstvo nožem te za nedopušteno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari, s obzirom na to da su u njegovoj kući tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeni ručna bomba, pedesetak komada vojnog streljiva i ručni bacač raketa.

Sumnjiči se da je u utorak oko 13.10 sati, na prilaznom putu vlastitoj i susjednoj kući u Ulici stari put, nožem zadao više ubodnih i reznih rana Milki Grivičić, od kojih je ona odmah umrla. Merdanović je svojatao taj put i zabranjivao susjedima, obitelji Milke Grivičić, da se koriste njime, iako im je to bio jedini pristup kući.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Željezničar nakon poraza od Posušja panično lovi opstanak

Nogometaši Željezničara osvojili su važne bodove u borbi za opstanak svladavši ekipu GOŠK-a u Gabeli s 2:1, u 29....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -