Nedjelja, 28 travnja, 2024

ŠOK U SRBIJI: POKUŠANA OTMICA DJEDA JELENE ĐOKOVIĆ!? Pronađen je vezan lisicama: ‘Čuli smo njegovo zapomaganje, tražili su dva milijuna eura!’

Must Read

Djed Jelene Đoković pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu, gradu u Središnoj Srbiji, piše B92Milosava Radisavljevića pronašli su električari nedaleko od njegove obiteljske kuće.

Predsjednik općine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je djed supruge Novaka Ðokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je riječ o pokušaju otmice.

‘Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonski stup u kukuruzištu, odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog poduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć.

Vera Mitić, Milosavova kći i Jelenina mama, koja boravi u Monte Carlu, rekla je za B92 da je netko njezinom bratu slao poruke i tražio dva milijuna eura.

Međutim, iz policije navode da se radi o pljački. ‘Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Policija je odmah obavila razgovor s pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće’, stoji u priopćenju MUP-a.

Navode i da je MUP o svemu obavijestio tužiteljstvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniteljima.

Iz PR tima Novaka Đokovića poslali su priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

‘Obitelj Miloslava Radisavljevića (85), iz Ljiga, kome su sinoć u kuću upali napadači, oteli ga i odveli u polje udaljeno par kilometara, u potpunom je šoku zbog svega što se desilo.

Miloslav, djed Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju davati izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Neonacistička austrijska mržnja prema Srbima drži slučajeve zločina Al Qaede nad Hrvatima u ladicama. Evo zašto…

Nisu to Sri htjeli niti planirali, ali sudbina povijesti je htjela da Austrija koja je počela Prvi Svjetski rat...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -