Published On: Čet, srp 26th, 2018

ŠOK U SRBIJI: POKUŠANA OTMICA DJEDA JELENE ĐOKOVIĆ!? Pronađen je vezan lisicama: ‘Čuli smo njegovo zapomaganje, tražili su dva milijuna eura!’

Djed Jelene Đoković pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu, gradu u Središnoj Srbiji, piše B92Milosava Radisavljevića pronašli su električari nedaleko od njegove obiteljske kuće.

Predsjednik općine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je djed supruge Novaka Ðokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je riječ o pokušaju otmice.

‘Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonski stup u kukuruzištu, odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog poduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć.

Vera Mitić, Milosavova kći i Jelenina mama, koja boravi u Monte Carlu, rekla je za B92 da je netko njezinom bratu slao poruke i tražio dva milijuna eura.

Međutim, iz policije navode da se radi o pljački. ‘Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Policija je odmah obavila razgovor s pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće’, stoji u priopćenju MUP-a.

Navode i da je MUP o svemu obavijestio tužiteljstvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniteljima.

Iz PR tima Novaka Đokovića poslali su priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

‘Obitelj Miloslava Radisavljevića (85), iz Ljiga, kome su sinoć u kuću upali napadači, oteli ga i odveli u polje udaljeno par kilometara, u potpunom je šoku zbog svega što se desilo.

Miloslav, djed Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju davati izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare