Petak, 3 svibnja, 2024

Lagumdžija: U svibnju trilateralni sastanak BiH-Srbija-Turska

Must Read

lagumdzija2_0Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija ocijenio je u razgovoru za agenciju Anadolija da regionalna saradnja na prostoru Zapadnog Balkana ide uzlaznom putanjom.
Lagumdžija je istakao da “treba sve učiniti da se to tako i nastavi”.
On je potvrdio kako se radi na pripremama trilateralnog samita Turska – BiH – Srbija, koji bi se najvjerovatnije trebao održati u svibnju ove godine.
“Kada je u pitanju trilateralni sastanak BiH-Srbija-Turska, vjerujem kako ćemo mi u naredna dva mjeseca pripremiti sastanak na vrhu i imati sastanak trilaterale na razini ministara vanjskih poslova. Ja sam u stalnoj komunikaciji sa kolegama, turskim šefom diplomacije Ahmetom Davutogluom i ministrom vanjskih poslova Srbije Ivanom Mrkićem i mislim kako se tu stvari kreću u pravom smjeru”, kazao je Lagumdžija za agenciju Anadolija.
(Dnevnik.ba | AA)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -