Srijeda, 1 svibnja, 2024

Nevrijeme paraliziralo Hercegovinu: Sela bez struje, poplava u Bileći

Must Read

Nevrijeme koje je protekle noći zahvatilo Hercegovinu ostavilo je trebinjska sela bez struje, a u Bileći je bila poplavljena glavna ulica.

Od jutros su bez struje sela koja se snabdjevaju sa dalekovoda Lastva -Ljubomir u trebinjskoj općini, prenosi SrpskaInfo.

Zbog obilnih padalina ispumpavana je i voda u jednom objektu u trebinjskom naselju Hrupjela, a vjetar je oborio i stablo na Geljevom mostu, koje su vatrogasci uklonili.

U Trebinju je u tijeku noći palo 38 litara kiše uz vjetar i grmljavinu, a najviše kiše palo je u Bileći 121 litar za svega nekoliko sati.

Obilne padaline otežale su promet glavnom bilećkom ulicom koja je dijelom raskopana zbog rekonstrukcije, a bilećki vatrogasci uklanjaju granje i čiste put od nanosa zemlje i pijeska.

U Gacku je palo 29 litara, a u Nevesinju 19 litara kiše.

Tijekom dana došlo je i do pada temperature zraka, pa je u 11 sati u Trebinju izmjereno 20 stupnjeva kolika je bila i jutarnja temperatura, dok su proteklih dana na jugu RS mjerene temperature i do 35 stupnjeva.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nakon odluke Crne Gore da podrži rezoluciju, Srbija ostaje jedina zemlja regije koja to neće učiniti

Nakon što je Crna Gora objavila da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda (UN) podržati usvajanje rezolucije o genocidu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -