Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

RUSI UHITILI 26 TERORISTA Spriječen napad na mimohod ‘Besmrtni puk’ i Putina, Vučića i Netanyahua

Must Read

Ruske snage sigurnosti spriječile su teroristički napad na mimohod “Besmrtnog puka” tijekom proslave Dana pobjede u Moskvi, izjavio je zamjenik ministra vanjskih poslova Rusije Oleg Siromolotov, a objavila je RT.

Nekoliko grupa je uhićeno je zbog zbog planiranih napada eksplozivnim sredstvima tijekom mimohoda Besmrtnog puka u Moskvi”, rekao je Siromolotov za TASS u petak.

Na čelu ‘Besmrtnog puka’  nalazili su se predsjednik Rusije Vladimir Putin, predsjednik Srbije Aleksandar Vučič i izraelski premijer Benjamin Netanijahu.

“Specijalni službenici obavili su 17 pretresa u zapadnom Sibiru, gdje su teroristi bili zarobili 20 ljudi. U pet dana, u periodu od 21. do 24. travnja, u Rusiji je eliminirano 26 terorista”, kazao je Siromolotov, prenosi SRNA.

Simorov, sada zamjenik ministra vanjskih poslova odgovoran je za borbu protiv terorizma, a ranije je bio šef kontraobavještajne službe u Federalnoj službi sigurnosti (FSB).

No, nije precizirano tko su teroristi te koji su, ili tko, bili ciljevi njihovog napada.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ronioci i mještani očistili jezero Bezdan u Rodoču

U organizaciji Ronilačkog kluba Mostar i na poziv Udruge ‘‘Naš Rodoč‘‘, u nedjelju je održana ekološka akcija čišćenja jezera...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -