Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Prvi BH entitet poklekao pred Bjelorusijom

Must Read

Davis Cup reprezentacija Prvog entiteta Bosne i Hercegovine izgubila je od Bjelorusije s 3:1 u meču drugog kola II grupe Euro-afričke u Minsku. Bh. tenisač Amer Delić izgubio je od Uladzimira Ignatika u današnjem odlučujućem meču s 6:7 (16), 6:7 (7), 4:6.

bigger (4)Bjeloruski tenisači bili su bolji i u jučerašnjem meču parova. Max Mirny/Alexander Bury svladali su bh. kombinaciju Amer Delić/Tomislav Brkić s 6:2, 7:6 (2), 7:6 (6).

Jedini poen za BiH donio je u petak Amer Delić pobjedom nad Dimtrijem Žirmontom s 6:4, 6:4, 4:6, 7:5, dok je prvi poen za Bjeloruse osvojio Ignatik protiv Damira Džumhura rezultatom 6:3, 7:6 (4), 6:3.

Džumhur bi u današnjem posljednjem meču trebao igrati protiv Žirmonta, ali postoji mogućnost da se taj meč neće igrati jer su se Bjelorusi već plasirali u polufinale natjecanja. Bjelorusija će u polufinalu igrati protiv Poljske koja je u četvrtfinalu svladala Estoniju.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Atalanta osvojila Europsku ligu, Bayer doživio prvi ovosezonski poraz

Nogometaši talijanske Atalante iz Bergama osvojili su svoj premijerni europski naslov u povijesti, u finalu Europske lige u Dublinu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -