Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Veliki koncert Željka Joksimovića u Mostaru

Must Read

Agencija PRimera najavljuje najveći koncertni spektakl ove godine u Mostaru – koncert regionalne glazbene zvijezde Željka Joksimovića, koji će se održati u subotu, 9. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom.

Danas u podne počinje prodaja early ulaznica ograničenog broja, koje će se po cijenama 10 KM za gornju tribinu i 15 KM za donju moći kupiti na info pultu Mepas Malla u Mostaru i online preko kupikartu.ba do nedjelje, 18. ožujka.

Od ponedjeljka, 19. ožujka  cijene ulaznica će u pretprodaji  biti po većim cijenama – 15 i 20 KM.

Željku Joksimoviću  ovo je drugi nastup na Stadionu pod Bijelim brijegom i druga suradnja s agencijom PRimera s kojom je surađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara na Širokom Brijegu 2014. godine.

Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu s posjetiteljima koji se očekuju  iz cijele Bosne i  Hercegovine i Dalmacije.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl s repertoarom njegovih najvećih hitova  iz bogate karijere.
Sve novosti o koncertu možete pratiti na Facebook stranici organizatora.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Picula: Nisam siguran da će Plenkoviću ići glatko kao 2020.

SDP-ov zastupnik EP-a Tonino Picula se u N1 studiju osvrnuo na parlamentarne izbore, ali i na predstojeće EU izbore. Picula...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -