Nedjelja, 28 travnja, 2024

Čapljina – Maškare vratile ključeve: Ni komunizam nije ušutkao karneval, pa neće ni drugi

Must Read

”Maškare su neuništive, još iz vremena komunizma, i tada se radilo ovo što se radi, a očito međi našim političarima ima onih koji bi nas vratili u to vrijeme otprije 50 godina, a još ranije”, poručio je Vidić. 

U zgradi Općine Čapljina za predstavnike Maškarske Republike, koji su ključeve grada preuzeli u nedjelju, načelnik Vidić organizirao je svečani prijam. –

Predstavnici maškara pozdravili su načelnika Vidića i istaknuli kako je ipak vođenje grada preteško za ovu skupinu, kako se nisu mogli uhvatiti u koštac sa problemima poput vodovoda, kulturno-umjetničkih društava i ostalima, pa su stoga rukovođenje gradom odlučili vratiti Vidiću.

U svom obraćanju maškarama načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić poručio je kako će i ove godine prihvatiti natrag ključeve grada od Maškara.

Na upit novinara da prokomentira medijske napise koji su ovih dana digli na noge državu zbog karnevala u Čapljini, Vidić je rekao kako se maškarama ”nikada nema šta zamjeriti. ”Ovo je vrijeme koje je u našim krajevima obilježeno maškarama i 54. godinu zaredom se održavaju, uvijek je to bilo vrijeme kada smo se zezali sa ljudima i događajima, pa je tako bilo i ove godine.

Nažalost, uvijek se nađe netko tko želi sebi dati nekakvu pozornost medijsku, vjerojatno takvi politički neodgovorni ljudi imaju oko sebe ekipu koja samo gleda i prati gdje bi se mogli pojaviti i što bi mogli komentirati i onda raspaliti iz svih oružja, kao sada po našim maškarama.

Maškare su neuništive, još iz vremena komunizma, i tada se radilo ovo što se radi, a očito međi našim političarima ima onih koji bi nas vratili u to vrijeme otprije 50 godina, a još ranije”, poručio je Vidić.

Prijam je završen zajedničkom zdravicom, a druženje će se nastaviti večeras na Domu kulture spaljivanjem Marka Krnjevala, balom pod maskama te zabavom.

bljesak.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Neonacistička austrijska mržnja prema Srbima drži slučajeve zločina Al Qaede nad Hrvatima u ladicama. Evo zašto…

Nisu to Sri htjeli niti planirali, ali sudbina povijesti je htjela da Austrija koja je počela Prvi Svjetski rat...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -