Nedjelja, 28 travnja, 2024

Jeste li spremni na revoluciju u poslovanju? Provjerite ovdje!

Must Read

Digitalizacija poslovanja smanjuje troškove te povećava učinkovitost i prihode poslovanja. Uhvatite korak s promjenama i pristupite besplatnom digitalnom treningu HT-a

Sa svim izazovima koje im tržište donosi, uz pomoć novih tehnoloških i digitalnih rješenja, mali i srednji poduzetnici mogu učinkovito i pametno poslovati. Mnoge tehnološke tvrtke imaju isti cilj –  pomoći tvrtkama da svoje proizvode i usluge brže i bolje plasiraju na tržište, poboljšavajući  tako fleksibilnost i učinkovitost, čime se osigurava kvaliteta i zadovoljstvo kupaca. Istraživanja pokazuju kako je samo 1 od 5 kompanija u Europskoj uniji visoko digitalizirana te da digitalizacija proizvoda i usluga može donijeti više od 110 milijardi eura godišnjih prihoda u Europu u sljedećih 5 godina!

Tzv. smartworking je donio revoluciju u poslovanju. Ideja cijelog koncepta je maksimalno iskoristiti prilike koje pruža razvoj tehnologije, a s druge strane podrazumijeva uvođenje novog, modernog načina poslovanja. Iza svega, naravno, postoji i poslovna logika: nova digitalna rješenja olakšavaju posao, povećavaju produktivnost zaposlenih, omogućuju bolju uslugu korisnicima i direktno utječu na poslovne rezultate tvrtke.

Hrvatski telekom se u okviru globalnog projekta Deutsche Telekoma uključio u međunarodnu online kampanju koja se fokusira na personaliziranu edukaciju malih i srednjih poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, pomažući im da razumiju prednosti digitalizacije.

Riječ je međunarodnom projektu dostupnom u četiri zemlje EU-e (Češka, Slovačka, Rumunjska i Hrvatska) s lokaliziranim platformama za komunikaciju i promociju digitalizacije tržišta.

Ispunite kviz i pristupite besplatnom digitalnom treningu koji će podići vaše poslovanje na novu razinu! Kao #digitrain član imat ćete pristup vrijednim materijalima za učenje koji će pomoći rastu i razvoju vašeg poslovanja!

tportal.hr

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hrvati su na izborima mogli izabrati trojicu iz dijaspore neovisnih o Plenkoviću. Mogli su nadzirati Vladu RH. Nisu to učinili. Stiže već sve na...

Ovako govori hrvatski predsjednik o plinovodu i američkim ucjenama. Jednostavno je. Hrvatska je već trebala poslati poruku SAD-u da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -