Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Građani (opet) bijesni na Poštu: “Neka ljudi vide zbog kakvih uhljeba nemaju posao”

Must Read

Prije nekoliko mjeseci pisali smo o problemu s kojim se susreće velik broj građana, a to je da ih u poštanskim sanducima dočekaju obavijesti o pošiljci bez da im je itko zvonio na vrata.

Tada smo, a bilo je to početkom rujna, pitali Poštu o čemu se radi.

Na naše pitanje o tome jesu li zaprimili takve žalbe građana i, ako jesu, koliko se građana žalilo na navedeni problem te što poduzimaju po tom pitanju, iz HP-a odgovaraju kako dnevno na terenu imaju više od 2 300 dostavljača.

“Hrvatska pošta dnevno na terenu ima više od 2300 dostavljača – poštara redovne (opće) dostave i poštara ekspres dostave. U prosjeku se diljem Hrvatske dnevno dostavi gotovo milijun pošiljaka. Služba za korisnike Hrvatske pošte svakodnevno zaprima upite, prigovore, ali i pohvale naših korisnika. Svakom prigovoru pristupa se ozbiljno i svaki se posebno provjerava. Iznimno nam je važno da naši korisnici budu zadovoljni i ako se dogodi propust, učinit ćemo sve da se problem, kakav god bio, riješi”, poručili su nam tada iz Pošte.

Otkrili su nam tada i koliko su prigovora zaprimili ove i prošle godine.

“Međutim, bitno je naglasiti da prigovore korisnika bilježimo u promilima te da oni nikako nisu pravilo. Također, neki prigovori su osnovani, a neki nisu. Ponekad se korisnici jave s općenitim prigovorima, a kad ih zamolimo da nam dostave konkretne podatke, ne dobijemo odgovor.

Konkretno, u 2016. Služba za korisnike zaprimila je 2710 prigovora, od kojih je 161 označen kao opravdan. U 2017. je zaprimljeno 1069 prigovora, od čega 32 opravdana”, objasnili su nam iz Pošte.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -