Srijeda, 23 listopada, 2024

ISTRAŽIVANJE NAJVEĆEG PORTALA U HRVATSKOJ: Preko 66% traži pravo Hrvata u BIH na široku autonomiju

Vrlo

Iz otvorene katalonske “boce” pobjegli su neki duhovi za koje je smatrano da su zauvijek zatvoreni i zapečaćeni. Pitanje katalonske neovisnosti povuklo je za sobom niz paralelnih procesa.

Najutjecajni hrvatski portal Index.hr pisao je članak o autonomiji Hrvata u BiH, a čitatelji su unutar članka mogli glasovati u anketi.

Čak njih 66 posto u ovom trenutku smatra da Hrvati u BiH imaju pravo na široku autonomiju.

Čitajući komentare na Index.hr lako je zaključiti: Hrvati u RH smatraju da Treći entitet nije bauk. Niti nova Federalna BIH. Otcijepljenje Ne. Cjelovita BIH Da. RS nema pravo na otcijepljenje. Nitko ga nema. No nevjerojatno ogroman broj smatra da je samo funkcionalna Federalna BIH rješenje za stabilnu BIH. U tom smislu podrška od 66% hrvatskoj federalnoj jedinici u BIH iz Hrvatske ne treba iznenaditi. Ona je ogromna i na ljevici i na desnici u RH.

Cijeli tekst s Index.hr-a možete pročitati OVDJE.

 

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -