Subota, 4 svibnja, 2024

Zahvala Općine Ljubuški za pruženu pomoć u gašenju požara

Must Read

Načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić uputio je pismo zahvale Predsjednici RH, Predsjedniku Vlade RH, Potpredsjedniku Vlade i ministru obrane RH te letačkim posadama dva Canadaira CL-415 koje su sudjelovale u gašenju požara na području Mostarska Vrata i Gornji Radišići kod Ljubuškog u Bosni i Hercegovini.

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne “Pukovnik Mirko Vukušić” iz Zemunika pružale su pomoć u gašenju požara 3. kolovoza 2017. pri čemu su provele oko sedam sati u zraku gaseći požarišta koja su prijetila stambenim objektima.

Načelnik Barbarić u ime svih građana Općine Ljubuški posebno izražava zahvalnost zbog brze reakcije i upućivanja zračnih snaga na požarište čime su zahvaljujući visokoprofesionalnom angažmanu letačkih posada obranjene kuće i spriječena veća materijalna šteta na poljoprivrednim kulturama.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -